Mikä on Laskiaisrieha?

Laskiaisrieha on yksi Suomen suurimmista opiskelijoiden ulkourheilutapahtumista. Se järjestetään vuosittain laskiaistiistain kunniaksi Helsingin Kaivopuistossa Ullanlinnanmäellä. Laskiaisriehaan osallistuu tuhansia opiskelijoita ympäri Suomea laskemaan mäkeä sekä nauttimaan iloisesta karnevaalitunnelmasta. Vapaan pulkkailun ja lystinpidon ohella tiedossa on musiikkia, kilpailuja sekä sähäkkää ohjelmaa.

Laskiaisriehan legendaarisin osa on Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat toinen toistaan kekseliäämmillä ja näyttävämmillä rakennelmilla Laskiaisen huikeimman mäenlaskuvälineen tittelistä. Aikaisempina vuosina rinteessä on nähty junia, autoja, hävittäjiä, tankkeja sekä Lohikäärmeen kuolema ja onpa mäki laskettu myös alhaalta ylöskin! Tapahtuma on onnistuneesti järjestetty myös lumettomana talvena, joten Ullikselle voi suunnata säässä kuin säässä!

Ilmoita joukkueesi mäenlaskukilpailuun täältä!

Laskiaisappro?

Huikean suosion saavuttanut Laskiaisappro tulee jälleen!

Vuonna 2017 Vapaateekkarit järjestivät Laskiaisriehan jatkoksi ensimmäistä kertaa Laskiaisappron! Loppuunhan se myytiin, joten 2018 kannattaa lippuluukulla olla hyvissä ajoin. Approlla laskiaiskansa pääsee baareja kiertäen laskettelemaan ympäri Helsingin kantakaupunkia ja keskustaa. Taitotasosta riippuen voit valita lasketteletko Ullanlinnan mäeltä sinistä, punaista vai mustaa rinnettä, tai miksei vaikka sekaisin kaikkia, aina maaliin asti. Mutta kuka tietää mitä kaikkea rinteessä matkan varrella tuleekaan vastaan? Eikä huvin tarvitse siihen päättyä: Meno jatkuu Gravitaatiossa kirkkaimpien artistien säestämänä.

Vilpoista ilmaa pääset karkuun baareihin, joissa approilijoille on tarjolla huurteista opiskelijaystävällisin hinnoin Laskiaisriehan jälkeen klo 16-21. Kun karttaan on kerätty 7, 9 tai 12 suoritusta, suuntaa Apollo Live Clubiin klo 22 mennessä, niin saat taitotasolla ansaitun haalarimerkin.

Valitettavasti liput on myyty loppuun.

Aikataulu

Rieha

12:00 Laskiaisrieha alkaa
14:00 ABB:n akateeminen mäenlaskukisa alkaa
15:00 Palkintojenjako
16:00 Laskiaisrieha päättyy

Appro

15:00 Lippujen vaihto approkarttoihin alkaa Ulliksella
16:00 Appro alkaa
20:00 Laskiaisappron suorituskorttien vaihtaminen haalarimerkkeihin alkaa Club Apollon edessä
21:30 Laskiaisappron suorituskorttien vaihtaminen haalarimerkkeihin päättyy

Kuvia viime vuosilta

Seuraa

Vapaateekkarit Facebookissa Vapaateekkarit Instagramissa Vapaateekkarit Twitterissä

Voit seurata Laskiaisriehaa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Ota yhteyttä

Kiinnostaako sinua olla mukana Laskiaisriehassa? Haluatko yrityksellesi edustuspaikan Kaivopuistossa? Miten voit saada media- tai paikallisnäkyvyyttä Laskiaisriehassa?

Jos haluat yhdistyksellesi telttapaikan laskiaisriehassa, täytä tämä formi.

Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjiin Vapaateekkareihin osoitteessa info@laskiaisrieha.fi

Autamme mielellämme aivan kaikessa mahdollisessa!


Järjestämässä: