Laskiaisappro

Osta liput!

Tänä vuonna Laskiaisrieha ei pääty ullikselle vaan meno jatkuu aina iltaan asti! Vapaateekkarit ovat tarttuneet tuumasta toimeen täyttämään jo pitkään Laskiaistiistaita vaivanneen ongelman: Laskiaisriehan loppuessa on tyhjää aikaa useita tunteja ennen Gravitaation ja muiden iltarientojen alkamista.

BUT SAY NO MORE!

Vapaateekkarit järjestävät välittömästi Ullanlinnan Laskiaisriehan perään ensimmäistä kertaa Laskiaisappron! Approlla laskijat pääsevät baareja kiertäen laskettelemaan ympäri helsingin kantakaupunkia ja keskustaa. Taitotasosta riippuen voit valita lasketteletko Ullanlinnan mäeltä sinistä, punaista vai mustaa rinnettä, tai miksei vaikka sekaisin kaikkia, aina illan virallisille jatkoille Gravikseen Apolloon (Liput erikseen). Kuka tietää mitä rintessä tulee vastaan.

Ihka ensimmäisen Laskiaisappron kumppanina toimii Ruosniemen Panimo, joten juhlajuomaa on varmasti riittävästi ja laatu on taattu! Tätä ei todellakaan kannata missata vaan meno on VT-sertifioitua!

Aikataulu

11:00 Laskeminen alkaa ulliksella
12:00 Lippujen vaihto approkarttoihin alkaa lipputeltalla
13:00 Akateeminen mäenlaskukisa
16:00 Appro alkaa
17:00 Lippujen vaihto approkarttoihin päättyy
20:00 Appron lopetuspiste aukeaa Apollon edessä ja Gravitaatio aukeaa
21:30 Appron lopetuspiste sulkeutuu

Suoritustasot

Laskiaisapprossa approilijat pääsevät laskemaan haluamaansa rinnettä kohti keskustaa. Rinteen varrella vieraitujen rinnebaarien lukumäärästä riippuen approilijat voivat suorittaa yhden kolmesta Ruosniemen oluistakin tutuksi tulleesta tasosta:

7 - Työmies

9 - Pikkupomo

12 - Vuorineuvos

Liput

LaskiaisAppro 6€ Gravitaatio

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa osoitteessa bailataan.fi keskiviikkona 01.02. klo 12:00. Ole tarkkana sillä lippuja on rajoitetusti! Approlipun hinta on 6€. Lipun Laskiaisriehan virallisille jatkoille AYY:n Gravitaatioon saat yllä olevasta napista ja AYY:n tiedottamilta lipunmyyntipisteiltä.


Yhteydenotot järjestäjään info@laskiaisrieha.fi

Ota yhteyttä

Kiinnostaako sinua olla mukana Laskiaisriehassa? Kiinnostaako sinua, miten saat yhdistyksellesi teltta- tai edustuspaikan Kaivopuistossa? Kiinnostaako sinua kenties, miten voit saada medianäkyvyyttä tai paikallisnäkyvyyttä Laskiaisriehassa?

Ota siis viipymättä yhteyttä tapahtuman järjestäjiin Vapaateekkareihin osoitteessa info@laskiaisrieha.fi

Autamme mielellämme aivan kaikessa mahdollisessa!

×